BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, August 19, 2008

Sukaneka FPI ( Exco Sukan dan Rekreasi )

20/07/08 – Sukaneka FPI ( Exco Sukan dan Rekreasi )

Pada tarikh 20 July 2008 ni, FPI telah mengadakan sukan dan rekreasi...alhamdulillah kerana semua nya berjalan dengan lancarnya..

Tujuan mengadakan program ini banyak kebaikan nya..antaranya kami dapat mengeratkan hubungan silaturrahim sesama kita...selain itu..dari program ini lah kami dapat mengerahkan segala tenaga, kebolehan dan keupayaan masing-masing..

Diharapkan pihak atasan dapat mengadakan program-program seperti ini di masa akan datang..malah akan menganjurkan program-program yang sihat dan lebih hebat yang dapat memberi makna untuk FPI serta tidak dapat dilupakan dari memori para-para pelajar....

Kami sempat merakam kan gambar-gambar para pelajar yang terlibat dalam program ini...Jom kita tengok...yang xsempat di"flash" kan kat sini,maaflah ye..kamera limited..kalo sesiapa ada cadangan yang menarik, gambar-gambar yang menarik yang hendak di 'post' kan,sila email kan kepada kami...

EMAIL : persepsi.ict@gmail.com

atau SILA MASUK ke Group Google Discussion kita yang di tag kan di atas..semua boleh di pos di sana tanpa batasan... :-)

0 comments: